Ασφαλεια Εισοδήματος

Ασφαλεια Εισοδήματος

Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι το σπίτι, το αυτοκίνητο ή ακόμη οι αποταμιεύσεις του, είναι τα μεγαλύτερα σε αξία περιουσιακά τους στοιχεία. Αντικειμενικά όμως το μεγαλύτερο σε οικονομική αξία αγαθό μας είναι το συνολικό εισόδημα που παράγουμε στη διάρκεια των ετών που εργαζόμαστε. Συνεπώς, είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε σε θέση και ικανοί να παράγουμε εισόδημα για τον εαυτό μας και την οικογένειά μας, εξασφαλίζοντας την ποιότητα του βιοτικού μας επιπέδου.
 
Μήπως το μεγαλύτερο περιουσιακό σας στοιχείο είναι ανασφάλιστο;
 
Τα εισοδήματα υπολογίστηκαν με βάση την υπόθεση ετήσιου εισοδήματος €30.000, για περίοδο εργασίας 35 ετών.
 
Ο κίνδυνος να μείνει ένας εργαζόμενος ανίκανος για εργασία, είτε λόγω ατυχήματος είτε λόγω ασθένειας, είναι σημαντικός. Οι συντάξεις αναπηρίας είναι ιδιαίτερα χαμηλές στη χώρα μας και δεν μπορούν να καλύψουν τα βασικά έξοδα μιας ελληνικής οικογένειας ή ακόμη ενός μόνο ατόμου. 

Κατηγορίες Προγραμμάτων

Μόνιμη Απώλεια Εισοδήματος

Εξασφάλιση μηνιαίου εισοδήματος σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας για εργασία. Αφορά περιόδους ανικανότητας πάνω από έτος και καταβάλλεται έως την ηλικία των 65 ετών.Μόνιμη

Ολική Ανικανότητα Μειούμενου Κεφαλαίου

Καταβολή εφάπαξ κεφαλαίου, το οποίο μειώνεται κάθε χρόνο, σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας για εργασία για την αποπληρωμή στεγαστικού δανείου ή άλλων χρεών.Πρόσκαιρη Απώλεια ΕισοδήματοςΕξασφάλιση μηνιαίου εισοδήματος σε περίπτωση

Πρόσκαιρης Ολικής Ανικανότητας για εργασία από ασθένεια ή ατύχημα.

Αφορά περιόδους ανικανότητας έως ένα έτος και καταβάλλεται 7 ή 15 ημέρες μετά την επιβεβαίωση της ανικανότητας.

Απώλεια Επαγγελματικής Ικανότητας

Καταβολή εφάπαξ κεφαλαίου σε περίπτωση απώλειας της ικανότητας για εργασία, λόγω αδυναμίας χρήσης συγκεκριμένων ανθρώπινων λειτουργιών, οι οποίες είναι κρίσιμες για την εξάσκηση του επαγγέλματος.

 

Πόσο κοστίζει η Ασφάλεια Εισοδήματος;

Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά. Για άτομο ηλικίας 35 ετών, είναι €164,3 το χρόνο για Μόνιμη Απώλεια Εισοδήματος και μόλις €76,5 το χρόνο για Πρόσκαιρη Απώλεια Εισοδήματος, από ατύχημα ή ασθένεια.
Καλύψεις
Ηλικία
Κεφάλαιο
Ασφάλιστρο
Μόνιμη Απώλεια Εισοδήματος
35 ετών
€400/μήνα
€13,7
Πρόσκαιρη Απώλεια Εισοδήματος
35 ετών
€400/μήνα
€6,4

Ενημερώσου σήμερα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου