Ασφάλεια Ζωής

Portrait of family outdoors, close up

Ασφάλεια ζωής

Το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας!

Η ασφάλιση ζωής αποτελεί κάτι εξαιρετικά πιο πολύτιμο από ένα οικονομικό σωσίβιο σε μια δύσκολη στιγμή. Είναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι μεριμνάτε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε και οι οποίοι εξαρτώνται oικονομικά από εσάς. Είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης!


Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες. Η πρόωρη απώλεια της ζωής μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής μίας οικογένειας, η οποία για να καλύψει ανάγκες της όπως, τρέχοντα έξοδα, αποπληρωμή δανείων, πληρωμή φόρων κληρονομιάς, κ.ά.,  μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της. 

Η ασφάλιση ζωής είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε την οικογένειά σας. Με το κεφάλαιο που παρέχει στους δικαιούχους, τους δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες που έχει η πρόωρη απώλεια ζωής.

Κατηγορίες Προγραμμάτων Aσφάλειας Zωής​

Ισόβιος με Αξία Εξαγοράς​

Καλύπτει την απώλεια ζωής του ασφαλισμένου, όποτε και εάν αυτή προκύψει​

Απλή Ετήσιας Διάρκειας

Καλύπτει τον κίνδυνο της απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, αν προκύψει πριν την λήξη της ασφάλισης

Απλή Ασφάλεια Ζωής

Καλύπτει τον κίνδυνο της απώλειας ζωής του ασφαλισμένου, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

Απλή Μειουμένου Κεφαλαίου

Καλύπτει τον κίνδυνο απώλειας ζωής του ασφαλισμένου για συγκεκριμένο διάστημα. Ιδανικό για αποπληρωμή δανείων

Ασφάλεια Ζωής από Ατύχημα

Καλύπτει τον κίνδυνο της απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από ατύχημα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα

Ισόβιος Ασφάλεια Ζωής με Αξία Εξαγοράς

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, όταν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου. Η κάλυψη παρέχεται για όλη τη διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου, ενώ αυτός μπορεί να εξαγοράσει το συμβόλαιό του αν το επιθυμεί.

Απλή Ασφάλεια Ζωής Ετήσιας Διάρκειας

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, εάν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο. Η κάλυψη παρέχεται με ετήσια διάρκεια και μπορεί να ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Απλή Ασφάλεια Ζωής

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, εάν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου μέσα στην περίοδο που προβλέπει το συμβόλαιο. Η κάλυψη παρέχεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, π.χ. 10, 20, 30 έτη.

Απλή Ασφάλεια Ζωής Μειουμένου Κεφαλαίου

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, το οποίο μειώνεται κάθε χρόνο, καθώς σκοπός του είναι η αποπληρωμή των δανείων ή η κάλυψη μειουμένων αναγκών στο μέλλον.

Ασφάλεια Ζωής από Ατύχημα

Καταβάλλεται το εφάπαξ ποσό που έχει συμφωνηθεί στους δικαιούχους, όταν συμβεί η απώλεια ζωής του ασφαλισμένου. Η κάλυψη παρέχεται για όλη τη διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου, ενώ αυτός μπορεί να εξαγοράσει το συμβόλαιό του αν το επιθυμεί.

Συχνές ερωτήσεις

  1. Υπολογίστε σωστά το ποσό για το οποίο θα ασφαλιστείτε, ώστε να εξασφαλιστούν οι άνθρωποί σας. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας βοηθήσει καθοριστικά στον σωστό υπολογισμό.
  2. Επιλέξτε την κατηγορία προγράμματος ασφάλισης ζωής που πραγματικά ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.
  3. Επιλέξτε μια ασφαλιστική εταιρία φερέγγυα και αξιόπιστη, με ισχυρό οικονομικό υπόβαθρο και ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης και εξυπηρέτησης.

Ο Συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει να αποτυπώσετε, μέσω ειδικού ερωτηματολογίου και εφαρμογών, το απαραίτητο κεφάλαιο για την προστασία της οικογένειάς σας.

Για παράδειγμα, αν έχετε €75.000 δαπάνες και €25.000 διαθέσιμα κεφάλαια, το ενδεικτικό κεφάλαιο ασφάλισης ζωής που χρειάζεστε είναι €50.000.

Ενημερώσου σήμερα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου